Om Takläggare Gävle bild

Om oss som franchisetagare

De drivna och målmedvetna grabbarna från Gävle tog steget och blev franchisetagare för Swedala Tak. De har under flera års tid jobbat som både säljare och takläggare för Swedala Tak, men nu tagit steget och blivit franchisetagare.

Boka hembesök

Få en kostnadsfri besiktning av ditt tak i Gävleborg!

Vi på Swedala Tak Gävle erbjuder ALLTID kostnadsfri besiktning och offert. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer vår säljare kontakta dig under dagen.


Takläggare Gävle recensent

Willy N, från reco.se

Det var verkligen bra killar som utförde ett jättebra jobb noggrant och snabbt. Jag kan verkligen rekommendera Swedala Tak Vänl... Läs hela recensionen

Adam och Henrik blir franchisetagare i Gävle. De drivna och målmedvetna grabbarna från Gävle tog steget och blev franchisetagare för Swedala Tak. De har under flera års tid jobbat som både säljare och takläggare för Swedala Tak, men nu tagit steget och blivit franchisetagare.

Varför valde ni att bli franchisetagare hos Swedala Tak?
Vi har länge diskuterat tanken om att driva eget företag men inte riktigt varit övertygande innan vi hörde om möjligheten att bli franchisetagare hos Swedala Tak. När vi fick den möjligheten kände jag direkt att vi var redo att ta steget vidare, berättar Henrik Eriksson.

Vad är eran målsättning / ambition de närmsta fem åren tillsammans med Swedala Tak?
Våran målsättning är att fortsätta växa tillsammans med Swedala tak och hålla väldigt hög standard vid varje takbyte. Fokuset kommer ligga på kunderna och tillväxten kommer ske naturligt.

Varför valde ni att jobba inom takbranschen?
Under gymnasiet gick Henrik och Adam byggprogrammet tillsammans och valde inriktningen takläggning, redan år två kom de ut i arbetslivet och har sedan dess haft ett brinnande intresse för takbyten.

Vilka styrkor har ni som ledare / franchisetagare?
Jag ser våra styrkor i våra olikheter, vi är alla tre helt olika personligheter och vår kompetens kompletterar varandra på ett väldigt effektiv sätt förklarar Henrik Eriksson.

Vad är ert största fokus som lokala representant?
Vi kommer att fokusera på att leverera samma kvalitet som Swedala Tak är kända för berättar Adam Melinder.

Läs mer på Swedala Tak:s hemsida